Healingpraktijk Isa

Spirituele coaching, bewustwording, healing en inwijdingen

Gastenboek

Ik spreek je nu een poosje omdat ik in een lastig situatie zit waar ik geen raad mee wist en keer op keer zijn jouw voorspellingen uitgekomen. Steeds weer wist jij de situatie en dan zowel toekomst, heden als verleden goed in te schatten. Je wist precies hoe de ander en ikzelf in een situatie stonden en je kon mij hier heel goed bij helpen om er mee om te gaan. Bedankt voor het advies steeds. Ik heb er zo veel aan gehad en altijd ben je eerlijk over de situatie ook als het er slecht voor staat. Hiervoor wil ik je ontzettend bedanken!!

Liefs ananda

Ik ben nu vier keer bij je geweest voor een healing. Als ik terugkijk op de periode hiervoor en nu voel ik mij een totaal ander mens. Je hebt mij na jaren verdriet en onzekerheid mijn zelfvertrouwen en zelfrespect terug gegeven. Mijn omgeving merkt het ook. Ik ben er super mee geholpen en kan je niet genoeg bedanken!


XXXX-jes D

Afgelopen week weer een healing van je mogen ontvangen. Ik voel me iedere keer weer sterker worden, minder onzeker en krijg meer zelfvertrouwen. Je helpt me heel goed in deze situatie en geeft me veel tips waardoor ik de situatie goed doorsta. Het is niet makkelijk geweest wat er allemaal gebeurd is, maar ik merk echt dat ik door de healings dit heel goed heb kunnen doorstaan.


Groetjes M

Ik ben nu tweemaal bij je geweest voor een transformatiehealing. Tijdens deze transformatiehealing voelde ik de energie goed stromen en je voelt dat er veel mag gebeuren met een hele zuivere energie.

Een paar dagen na de eerste transformatiehealing voelde ik me al een totaal ander mens, in positieve zin. Ik voel me nu echt super goed. 

Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en ik kijk uit naar de volgende sessie.

Liefs,

Simone 

Het is nu zo'n drie weken geleden dat je mij persoonlijk behandeld hebt en mijn gezin en huis op afstand.Je hebt ervoor gezorgd dat negatieve energie├źn verdwijnen bij mijzelf en rondom ons huis en mijn gezin. Nu een paar weken later kan ik je zeggen dat wij ons veel beter voelen. Het huis voelt lichter aan en er lijkt sowieso meer licht binnen te komen en dat is niet alleen het zonlicht wat naar binnen schijnt. Merk het vooral heel goed aan mijn hond, is nog steeds druk, maar vooral blij druk.Klinkt misschien een beetje vreemd.

De behandeling zelf vond ik ook heel erg bijzonder. Daar hebben we het samen nog over gehad. Voelde me na de behandeling vooral heel vrij. Alsof alles weer mogelijk is. Ben er ook van overtuigd dat dat inderdaad zo is. In ons gezin heerst weer de open en eerlijke sfeer die er altijd geweest is. Uiteraard is er nog wel eens wat onenigheid, deze wordt in alle redelijkheid en eerlijkheid uitgesproken en opgelost. Nogmaals bedankt voor je hulp!!!


Xx Anne

Ik heb drie healingen van jou gehad en ik moet zeggen na de 1e had ik het moeilijk en ik voelde me verdrietig en moe de dagen daarna. Toen ik het vertelde bij de tweede afspraak zei je dat ik in een versneld proces kwam en het soms heftig kan zijn omdat er bepaalde onverwerkte emoties uit het verleden eruit komen.

De avond na de tweede voelde ik me ook nog verdrietig en een krop in mijn keel maar de dag daarna was het over.

De 3e was heel ontspannen en ik voelde me erna ook zeer goed. De dingen die jij doorkreeg onder de healingen en had opgeschreven voor mij die herkende ik allemaal en kon ik plaatsen. Nu begrijp ik een aantal dingen veel beter en dat is fijn! Ook mijn keel knijpt na de 3 e niet meer en kan altijd goed vrij ademen.

Dank Je Wel. Je bent een super persoon!


Groet lmc

Sinds de huisreiniging hebben wij eindelijk het gevoel van thuis komen. We wonen hier al jaren maar voelde nooit als thuis. Altijd belemmeringen, vermoeidheid, stress, ruzie en nu lijkt eindelijk een eenheid te ontstaan. Onze zoon gaat nu zonder al te veel moeite naar bed, we hebben de rust gevonden en ook na de healing zijn we dichter bij onszelf komen te staan en ervaren een nieuwe start. We hebben weer energie en kunnen weer een nieuwe richting in slaan.

Veel liefs R

Wil je ook een bericht plaatsen?

Mail dan naar healingpraktijk.isa.nova.nl